Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά - Δ. Χόνδρος: Η Φώφη στην Κω το επόμενο Σαββατοκύριακο | Από - Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία από το . Η φώφη γεννηματά «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Επίσκεψη Î'ΝΥΕΘÎ' Φώφης Î
Επίσκεψη Î'ΝΥΕΘÎ' Φώφης Î"εννηματά σε 1η Στρατιά, ΕΣΕΕΕ, Î'ΤÎ' from www.mod.mil.gr
«σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία από το . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις .

Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Η φώφη γεννηματά «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά.

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Î
Î". Χόνδρος: Η Φώφη στην Κω το επόμενο Σαββατοκύριακο | Î'πό from www.aegeanews.gr
Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών.

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών.

Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία από το . Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .

Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Î
Î"εξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της from www.lifo.gr
Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Η φώφη γεννηματά «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά.

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Η φώφη γεννηματά «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά - Î". Χόνδρος: Η Φώφη στην Κω το επόμενο Σαββατοκύριακο | Î'πό - Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ.